Selasa, 01 Mei 2012

Pinto: “Tito té tot el nostre suport”


El porter, que va ser titular a Vallecas, creu que Tito Vilanova té el “caràcter” i la “força” suficients per liderar el primer equip a partir de la temporada vinent

L’andalús vol que Messi guanyi el Pitxitxi: “Si el guanya ell, guanya tot l’equip”


L’adéu de Josep Guardiola i el nomenament de Tito Vilanova com el seu successor han estat els dos temes més tractats a la roda de premsa de José Manuel Pinto. “Entenc perfectament el que ha fet Guardiola. S’ho pren tot molt seriosament i això provoca un desgast mental. No es poden comparar, però Tito té caràcter i força, i tot el nostre suport”, ha explicat.

Vaticina pocs canvis en el joc

Sobre com pot canviar el futbol del primer equip, José Manuel Pinto ha estat clar: “No crec que canviï gaire, perquè tots dos comparteixen una mateixa visió. Estem molt tranquils i confiem plenament en Tito i en com veu el futbol”. En aquest sentit, ha descartat parlar de fi de cicle: “Només el temps ho dirà”.

El porter ha reconegut, alhora, que “tots nosaltres estem afectats i hem patit en la mateixa mesura” la notícia de l’adéu de Guardiola.

Premi individual, triomf col·lectiu

Preguntat sobre el possible Pitxitxi de Messi, Pinto creu que els èxits individuals són un reconeixement a tot el col·lectiu: “Vull que guanyi Messi el Pitxitxi. Si guanya ell, guanya tot l’equip. Si ell marca, és gràcies al treball de tots”. En aquest sentit, també ha afirmat que Víctor Valdés, Zamora si no juga cap partit més, “és el porter que més s’ho mereix”.

0 komentar: