Sabtu, 12 Mei 2012

Pinto, baixa contra el Betis


El porter té un esquinç al turmell dret i no viatjarà amb l’equip aquest dissabte per disputar l’últim partit de Lliga d’aquesta temporada, al camp del Betis

Guardiola disposa de 15 jugadors del primer equip, entre ells Keita, a més del joves Oier, Tello, Montoya i Bartra

Alexis, per la seva banda, segueix de baixa i tampoc serà al Benito Villamarín


José Manuel Pinto no s’ha entrenat aquest divendres a causa d’un esquinç al turmell dret. El porter ha fet tractament i és baixa per al partit d’aquest dissabte davant el Betis (22 hores). En el seu lloc Guardiola ha decidit convocar el jugador del Barça B Oier Olazabal, que forma part de la llista de 19 futbolistes per a l’últim partit de Lliga d’aquesta temporada i que tindrà lloc a l’estadi Benito Villamarín. La convocatòria la formen 15 jugadors del primer equip –entre els quals es troba Keita un cop recuperat de les molèsties al soli de la cama esquerra- i la completen Bartra, Tello, Montoya i Oier. Recordem, a més, que respecte a l’últim partit Guardiola recupera Piqué i Cuenca, amb l’alta mèdica des de dimarts.

Són baixa per al partit Puyol, que serà operat aquest dissabte, i Alexis, que continua treballant al marge per recuperar-se de la contusió a la cuixa esquerra. Sense oblidar les absències de Villa, Fontàs i Abidal.

Darrera sessió

Els homes de Guardiola han fet aquest matí el darrer entrenament abans de viatjar dissabte a Sevilla. Una sessió que ja ha comptat amb Tito Vilanova, absent en els últims dies per culpa d’un procés víric.

Al principi de l’entrenament l’equip ha aprofitat per felicitar Andrés Iniesta, que aquest divendres fa 28 anys.

La llista


Valdés, Alves, Piqué, Cesc, Xavi, Iniesta, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio, Pedro, Afellay, Adriano, Cuenca, Oier, Tello, Bartra i Montoya.

0 komentar: