Sabtu, 12 Mei 2012

Betis - FC Barcelona: Última prova per al finalista de Copa


22 hores, GolT, C+ Liga i Ràdio Barça – L’equip blaugrana tanca la Lliga amb la visita al camp del Betis i amb la vista posada en la final de Copa del dia 25


El FC Barcelona conclou aquest dissabte a la nit, a Sevilla, el seu trajecte a la Lliga 2011/12. Ho fa com a segon classificat i amb la vista posada en la final de la Copa del Rei del dia 25, en què s’enfrontarà a l’Athletic Club, flamant sotscampió de l’Europa League, i un equip que tampoc es juga res en la darrera jornada. El duel, doncs, servirà al conjunt de Guardiola com a l’última prova abans de l’examen final del Vicente Calderón.

Sense Pinto

Guardiola comptarà per al seu comiat a la Lliga amb 19 jugadors, els 15 disponibles del primer equip i Oier, Montoya, Bartra i Tello, del Barça B. El porter del filial serà el suplent de Víctor Valdés a Sevilla, a causa de l’esquinç al turmell dret que té Pinto, a priori el titular a la final de Copa. A banda del porter, també es perdran el partit els lesionats Fontàs, Villa, Abidal, Puyol i Alexis. Keita, en canvi, es troba entre els citats, un cop recuperat de les seves molèsties al soli de la cama esquerra.

Aprovat alt per al Betis

En el bàndol andalús, Iriney i Nelson són les úniques absències de pes. El Betis, com el Barça, no es juga res en el darrer compromís de Lliga. L’equip ha completat una temporada d’aprovat alt, tenint en compte que està vivint la seva primera temporada després d’ascendir a Primera ara fa un any. Cal recordar que el Betis és l’equip que, a la primera volta, va acabar amb el parcial de 53 gols a 0 del FC Barcelona al Camp Nou. Sense res en joc, per tant, el partit promet gols i espectacle.

0 komentar: