Kamis, 10 Mei 2012

Carles Puyol es perdrà la final de Copa


El capità del Barça, que estarà de baixa al voltant de sis setmanes, haurà de ser sotmès a una artroscòpia al genoll dret

Carles Puyol es perdrà la final de Copa del Rei del pròxim 25 de maig. Segons han explicat el Serveis Mèdics en un comunicat, el jugador va acabar el partit de dissabte davant el RCD Espanyol amb molèsties al genoll dret. “Després de les proves complementàries realitzades, es decideix sotmetre el jugador a una artroscòpia el proper dissabte dia 12 de maig”, s’explica.


La intervenció quirúrgica serà dirigida pel doctor Ramon Cugat. El temps aproximat de baixa serà al voltant de sis setmanes.

44 partits aquest curs

Després d’estar-se pràcticament tota la segona meitat de la temporada 2010/11 de baixa, l’1 de juny passat el capità va ser sotmès a una artroscòpia al genoll esquerre per tal d’extreure un cos lliure cartilaginós provinent de la tròclea femoral. Reapareixeria el 13 de setembre davant del Milan, en Champions. Des de llavors, Puyol es convertiria en un dels futbolistes més utilitzats per Pep Guardiola.

En la campanya 2011/12, el defensa ha jugat 26 partits de Lliga, 9 de Champions, 7 de Copa i 2 del Mundial de Clubs. Ha marcat 5 gols.

0 komentar: