Kamis, 10 Mei 2012

El millor local del campionat


Tancada la temporada al Camp Nou, el Barça presenta els millors números de la Lliga a casa, amb 17 victòries, un empat i una derrota

Amb la golejada per 4-0 contra l’Espanyol, el Barça va donar per finalitzada la temporada al Camp Nou i ho va fer com el millor local del campionat de Lliga. El conjunt blaugrana ha sumat 17 victòries, un empat i una derrota, amb 73 gols a favor i 11 en contra. El que més se li acosta és el Madrid, encara que, a falta d’una jornada al Bernabéu, no podrà assolir els registres del Barça pels dos empats i un KO cedits a casa. Els blancs acumulen 66 gols a favor i 18 en contra.


Fregant les millors xifres de l’era Guardiola

Els números acreditats pel Barça 2011/12 al Camp Nou són els segons millors de les últimes quatre temporades pel que fa a punts. Només en la 2009/10 van ser superats, gràcies a 18 triomfs i un empat. Aquell curs, però, el conjunt blaugrana va marcar 57 dianes (16 menys que les d’enguany). En defensa també són els segons millors registres, ja que en el curs passat l’equip va encaixar un gol menys (10).

Tercer en les principals Lligues europees

Fent un cop d’ull a les Lligues europees de més renom, únicament el Manchester City i el Porto milloren les xifres barcelonistes, cedint menys punts a casa. Els anglesos, a un pas de conquerir la Premier, sumen 17 victòries i un empat, mentre que els portuguesos, 13 victòries i 2 igualades, com a locals. Això sí, es queden lluny dels 73 gols culers en terreny propi (3,8 per partit).

0 komentar: