Jumat, 04 Mei 2012

FC Barcelona - Màlaga: 'Torpedo' Messi (4-1)


Puyol ha obert el marcador, però Rondón ha empatat abans de la mitja hora de joc

Després, dos penals transformats per Messi han assegurat la victòria del FC Barcelona

El crac argentí ha superat Gerd Müller amb el gol que ha suposat el seu hat-trick

El públic ha aclamat repetidament Guardiola, que ha tornat les mostres de suport amb un gest a la graderia


Amb Messi al camp sempre hi ha espectacle. Aquesta nit, tres gols de l'argentí i un més de Puyol han permès al FC Barcelona imposar-se clarament al Màlaga, un dels equips que esperen classificar-se per a la propera edició de la Lliga de Campions. El matx ha estat un monòleg blaugrana en què Puyol ha obert el marcador abans que Rondón empatés de cap. Amb l’1-1, ha arribat l'hora de Messi, que ha resolt la cita amb un 'hat-trick', amb dos gols de penal.

D'aquesta manera, el crac argentí, amb 68 gols, aconsegueix superar l'històric rècord de Gerd Müller (67), mentre que l'equip ha superat ja els seus millors registres golejadors en una mateixa temporada (108 gols).

L'altre gran protagonista de la nit ha estat Josep Guardiola, que divendres passat va anunciar que se'n anirà a final de temporada, i que ha estat aclamat per l'afició repetidament. Al final, el tècnic, que ha viscut el seu penúltim partit al Camp Nou, ha tornat el suport del públic amb un gest d'agraïment a la grada.

Puyol avança el Barça

El domini ha estat blaugrana des de l'inici. Sense gaire velocitat en el joc, el FC Barcelona a poc a poc ha anat imposant-se i arribant amb certa claredat a l'àrea del Màlaga, que, però, ha estat el primer a gaudir d'una clara ocasió de gol. Duda ha enviat a la fusta un llançament de falta des de la frontal. L'ensurt ha despertat definitivament els locals, que dos minuts més tard s'han avançat després d'una bona acció d'Iniesta que ha rematat Puyol a gol.

Rondón iguala, Messi desempata

El Màlaga, necessitat de punts si volia mantenir la seva plaça Champions, ha trobat l'empat en una acció similar a la diana blaugrana: Gámez ha centrat des de la dreta cap a Rondón, que ha rematat de cap des del límit de l'àrea petita. Imparable per a Pinto, avui novament el porter del Barça. La resposta blaugrana ha tornat a arribar a càrrec d'Iniesta, el millor del primer temps, tombat per Gámez a l'àrea andalusa. Messi no ha perdonat des dels onze metres i ha tornat a avançar els culers.

Messi, com Müller

La segona meitat ha estat de Leo Messi. El crac argentí ha sofert i convertit el penal que ha suposat el 3-1 per als culers. Duda l’ha fet caure en un lateral de l'àrea després d'una gran jugada assajada dels blaugranes, iniciada en un llançament de córner. Amb el 3-1, el Màlaga ha avançat les seves línies a la caça del miracle, cosa que ha aprofitat el Barça per rematar el partit. Una genial assistència d'Iniesta a l'espai l'ha finalitzat Messi amb un brillant regat a Kameni, a qui ha deixat assegut. Amb aquesta diana, el '10' blaugrana ha superat els 67 gols del 'Torpedo' Müller en una mateixa temporada.

Guardiola ha aprofitat els compassos finals per donar minuts a Bartra, del Barça B, i també a Afellay, que ja va reaparèixer diumenge contra el Rayo i que aquesta nit ha tornat a jugar al Camp Nou.

0 komentar: