Jumat, 04 Mei 2012

FC Barcelona - Màlaga: Una cita de Champions


Si fa dos gols, el conjunt de Guardiola superarà el seu rècord de dianes en un mateix curs (105)

Alexis Sánchez es perdrà el partit per una contusió a la cuixa esquerra

El Màlaga, sense el sancionat Isco, necessita puntuar per mantenir-se en places Champions


El Camp Nou es vestirà de gala per penúltima vegada aquesta temporada. La visita del Màlaga, quart classificat de la Lliga, és una excel·lent prova per al FC Barcelona, que d’aquí a 23 dies afrontarà la final de Copa contra l’Athletic Club. Fins la decisiva cita del Vicente Calderón esperen tres compromisos de nivell: Màlaga, Espanyol i Betis. L’equip, que té la Lliga molt complicada, intentarà concloure el curs amb un 9 de 9 que li permeti arribar a la final amb la màxima confiança i, de passada, superar el rècord golejador en una mateixa Lliga (els 105 gols del curs 2008/09).

Sense Alexis

Per al duel amb el Màlaga, Josep Guardiola disposarà dels 18 jugadors amb què va treballar dimarts a la tarda, els 15 disponibles del primer equip i Bartra, Montoya i Tello, del Barça B. Entre ells, no s’inclouen Alexis Sánchez (contusió a la cuixa esquerra) ni Piqué (que ha reposat durant tota la setmana), així com la resta de lesionats (Fontàs, Villa, Abidal i Xavi).

Una final per al Màlaga

El duel d’aquest dimecres al Camp Nou promet emocions fortes. Perquè el Màlaga de Pellegrini, quart classificat amb 55 punts, necessita puntuar per continuar mantenint places Champions, a les quals aspiren també el Llevant i l'Atlètic de Madrid, a hores d’ara per sota dels andalusos. Haurà de fer-ho, però, sense el sancionat Isco i els lesionats Toulalan, Caballero, Mathijsen, Baptista i Maresca. Tornen a la llista, en canvi, Monreal, Recio i Juanmi. A La Rosaleda, el Barça va imposar-se per 1-4.

0 komentar: