Jumat, 04 Mei 2012

Josep Guardiola, el millor tècnic del 2011


El tècnic de Santpedor, guanyador de cinc títols amb el FC Barcelona en els 12 darrers mesos, s’ha imposat a Sir Alex Ferguson i a l’últim vencedor, José Mourinho

L’entrenador blaugrana ha dedicat aquesta distinció al seu segon, Tito Vilanova

S'ha imposat amb el 41,92% dels vots, molt per sobre de Ferguson (15,61%) i Mourinho (12,43%)


La llegenda de Josep Guardiola continua creixent. Aquest dilluns, a Zuric (Suïssa), l'entrenador del FC Barcelona s'ha endut el guardó al millor tècnic del 2011. El de Santpedor s'ha imposat en la votació final a Sir Alex Ferguson (Manchester United) i José Mourinho (Reial Madrid), el guanyador ara fa un any. Guardiola ha rebut el 41,92% dels vots.

Com el FIFA Pilota d'Or, els vots han estat emesos per seleccionadors (33%), capitans de seleccions (33%) i periodistes (33%).

13 de 16 títols col·lectius

Guardiola, que fa pocs dies ja va ser considerat el millor tècnic del món per la Federació Internacional d'Història i Estadística de Futbol (IFFHS), suma amb aquest nou reconeixement un nou guardó al seu ja brillant palmarès. I és que Guardiola ja ha aixecat 13 dels 16 títols possibles amb el FC Barcelona, cinc dels quals en aquest 2011 brillant.

Dedicatòria especial per a Tito Vilanova

En la seva intervenció, Josep Guardiola ha iniciat el seu discurs expressant el seu desig de compartir el guardó amb els altres dos tècnics finalistes, Mourinho i Ferguson. També ha tingut una menció especial "per als milers de persones que durant més de cent anys han treballat per al FC Barcelona". "Per a mi és un privilegi enorme formar part d'aquest grup de persones", ha apuntat en aquesta línia.

Però sens dubte, la dedicatòria més important ha estat per al segon tècnic del primer equip de futbol, Tito Vilanova: "Des del meu cor vull dedicar aquest guardó al Tito Vilanova, el meu amic, company i assistent. Encara que ara no vinguis tant, sempre hi ets. Va per tu, noi!"

La votació

1. Josep Guardiola - 41,92% dels vots
2. Alex Ferguson - 15,61% dels vots
3. José Mourinho - 12,43% dels vots

"M'agradaria compartir aquest premi amb Mourinho i Ferguson"
"Des del meu cor vull dedicar aquest guardó al Tito Vilanova, el meu amic, company i assistent"

0 komentar: