Senin, 30 April 2012

Alexis, amb una contusió, dubte per dimecres


El jugador té una contusió a la cuixa esquerra i la seva evolució marcarà la disponibilitat amb vista al partit contra el Màlaga de dimecres

Tampoc s’ha entrenat el porter Víctor Valdés, amb febre i malestar general


El primer equip de futbol s’ha entrenat aquest dilluns al migdia després de la contundent victòria davant el Rayo Vallecano. Una de les absències de la sessió, que s’ha dut a terme a la Ciutat Esportiva, ha estat Alexis Sánchez. El jugador té una contusió a la cuixa esquerra i la seva evolució marcarà la disponibilitat amb vista al partit contra el Màlaga de dimecres.

Qui tampoc hi era ha estat Víctor Valdés. El porter no s’ha exercitat, ja que té febre i malestar general.

Recuperació per als titulars

Els jugadors que van sortir a l’onze inicial davant el Rayo han fet una sessió més suau de recuperació. Mentre que la resta de futbolistes s’han exercitat pensant ja en el pròxim compromís, dimecres al Camp Nou davant el Màlaga (20 hores).

Guardiola ha cridat per a aquest entrenament 10 futbolistes del filial. Es tracta de Bartra, Tello i Montoya –que van formar part de la convocatòria de l’últim partit del Barça-, a més de Rodri, Carmona, Oriol Rosell, Espinosa, Lobato, Sergi Gómez i Masip.

0 komentar: