Senin, 30 April 2012

Pedro: "L’equip segueix amb força i ganes"


L’extrem canari lamenta l’adéu de Pep Guardiola però assegura que els jugadors del Barça afronten amb molta il·lusió i felicitat l’elecció de Tito Vilanova

Dani Alves i Thiago Alcántara demanen perdó a l’afició del Rayo després de celebrar el cinquè gol blaugrana amb un ball

El migcentre també felicita Afellay pel seu retorn als terrenys de joc després de la seva greu lesió


Victòria contundent davant el Rayo (0-7) per seguir mostrant una molt bona imatge en la Lliga. El Barça de Pep Guardiola ha quallat un matx espectacular a Madrid i s’ha endut els tres punts de Vallecas. En aquest sentit, els protagonistes han remarcat el compromís i la professionalitat dels jugadors en el terreny de joc.

"Després d’una setmana trista per l’eliminació de la Champions i el partit davant el Reial Madrid, aquest matx ens ha servit per demostrar que l’equip segueix amb força i ganes", ha comentat Pedro Rodríguez, artífex de dos gols en la 36a jornada de Lliga.

Fins al final amb Guardiola, il·lusionats amb Tito

Aquest és el missatge de la plantilla barcelonista. El davanter canari ha assegurat que l’equip estarà amb Josep Guardiola al "cent per cent" fins que deixi de ser l’entrenador, però que el vestidor acull amb optimisme l’elecció de Tito Vilanova com a nou tècnic del FC Barcelona. "Ha estat un cop dur per als jugadors, després de tot el que ha fet Guardiola per al Club, però ho hem de respectar. Tot i això, sentim molta alegria per l’elecció de Tito. Li desitgem el millor", ha comentat el jugador blaugrana.

"Ens agradaria regalar el títol de Copa del Rei a l’afició i a Pep Guardiola. A veure com arribem a la final", ha dit Pedro, que també ha valorat l’incansable instint golejador de l’argentí Lionel Messi: "Demostra partit rere partit que continua sent el millor del món. L’hem d’ajudar tots perquè aconsegueixi ser el màxim golejador".

Felicita la secció de futbol sala

Pedro també ha aprofitat per analitzar el matx de Vallecas: "Ens hem trobat molt ràpid amb els gols, hem pressionat molt amunt. Ha estat un partit obert i marxem contents per aquesta victòria".

D’altra banda, el futbolista culer ha assegurat que primer es centra en vestir la samarreta blaugrana, però ha matisat que lluitarà fins al final per anar a l’Eurocopa amb el combinat estatal. Finalment, ha felicitat la secció de futbol sala barcelonista, que ha conquerit aquest diumenge la primera Copa d’Europa en la història del Club. "És una alegria molt gran", ha conclòs.

A continuació, les declaracions més importants dels jugadors del Barça, alguns d’ells via Twitter:

Víctor Valdés:

"Gran partit de l’equip, que ha demostrat molta ambició i perseverança. Ara toca seguir treballant partit rere partit".

Dani Alves:

"Volia demanar perdó als aficionats del Rayo que s’hagin sentit ofesos amb el ball. En cap moment he volgut ofendre ningú, només volíem passar-ho bé".

Sergio Busquets:

"El realment important és l’equip, però intentarem fer tot el possible perquè Leo Messi sigui el màxim golejador. Ha batut tots els rècords, és el millor del món".

"Pinto és el porter de la Copa i aquest partit li vindrà molt bé per agafar ritme. El partit que ens queda és molt important, esperem que el Pep marxi amb la conquesta del títol".

Thiago Alcántara:

"Primer de tot vull felicitar a Afellay pel seu retorn als terrenys de joc. Es mereix el millor".

"Demano perdó si a l’hora de celebrar el gol hem pogut ofendre els seguidors del Rayo, no ho hem volgut fer. L’emoció de marcar ha fet que m’equivoqués. No tornarà a passar".

"Vull felicitar el Barça Alusport per la seva primera Copa d’Europa".

0 komentar: