Senin, 30 April 2012

Guardiola: “Cada partit serveix per preparar la final de Copa”


El tècnic barcelonista es mostra molt satisfet amb l’actitud dels seus jugadors a l’estadi de Vallecas i apunta als partits de Lliga que queden com una bona manera de preparar la final del 25 de maig

El de Santpedor elogia l’actuació de José Manuel Pinto: “Com sempre ha jugat fantàsticament bé”


Josep Guardiola apunta que el partit d’aquest diumenge entre el Rayo Vallecano ha estat “una demostració” del que ha estat el Barça en els últims anys. “Un partit de futbol sempre serveix per molt. Sabem que el Madrid és campió, i aquest matx ha estat una demostració del que ha estat aquest equip. Els meus jugadors han fet un partit més que seriós i han tingut un molt bon to de partit”, ha explicat.

I ha afegit: “L’equip ha corregut molt, i ha fet un partit més que seriós contra un equip que es juga la permanència. Els jugadors saben que ens estem preparant per a una final i que tot això serveix. cada partit serveix.” En aquesta mateixa línia, Guardiola ha expressat la sensació de felicitat del vestidor pel fet d’haver aconseguit fins a set gols. “Tinc la impressió que hem fet molts gols tots els anys. Benvinguts siguin”, ha comentat.

Elogis per a Pedro i Pinto

Pedro, amb dos gols, ha estat un dels protagonistes destacats del partit d’aquesta nit a Vallecas. L’entrenador blaugrana n’ha destacat així el seu rendiment: “Li tinc molta estima. Vam començar a Tercera junts, i el conec bé. És cert que ha tingut algunes aturades per lesions i que podria haver jugat més. Estic molt feliç per la seva actuació, pels dos gols, i per les passades que ha donat. També per com s’ha mogut i pel dinamisme que ha mostrat.”

També s’ha referit a la decisió d’incloure José Manuel Pinto en l’onze inicial: “Si està bé jugarà la final de Copa. Per tant, en aquesta situació prefereixo que agafi to, en un camp que no era fàcil d’interpretar. Com sempre ha jugat fantàsticament bé.”

“El Barça seguirà amunt”

D’altra banda, i sobre la seva decisió de continuar el curs vinent, Guardiola ha ressaltat que el Barça és casa seva: “És casa meva, i al final vaig entendre que s’ha acabat. El Club té salut, hi ha un equip jove, el Tito els coneix perfectament i estic convençut que el Barça seguirà competint amunt en tot.”

Per últim, el tècnic barcelonista ha demanat disculpes a l’afició del Rayo Vallecano per la celebració de Thiago i Alves amb motiu del cinquè gol blaugrana, com també ho han fet els dos jugadors mitjançant els seus comptes de Twitter. “No tornarà a passar”, ha afirmat Guardiola.

0 komentar: