Jumat, 27 April 2012

Guardiola deixarà el Barça el 30 de juny


Pep Guardiola ha anunciat al president i a la plantilla que no allargarà el seu vincle amb el Club blaugrana més enllà del 30 de juny, quan acaba el seu contracte

Sandro Rosell, Andoni Zubizarreta i el mateix entrenador ho han anunciat públicament en una multitudinària roda de premsa al Camp Nou

Pep Guardiola deixarà de ser l’entrenador del Barça el 30 de juny, després de quatre temporades al capdavant del primer equip. Ell mateix ha comunicat la seva decisió aquest divendres al matí al president Sandro Rosell i a la plantilla. Posteriorment, Rosell, Guardiola i Zubizarreta han ofert una roda de premsa a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou.


Sandro Rosell ha estat l’encarregat de fer pública la decisió. Ha expressat l’“agraïment etern” al tècnic per “la felicitat” que ha aportat al barcelonisme.

Amb Guardiola marxa el tècnic més llorejat de la història del Barça, amb 13 títols aconseguits fins ara. El de Santpedor, jugador del Barça entre el 1991 i el 2001, va tornar al club blaugrana el 2007 per entrenar el filial. Un any més tard assumia el timó del primer equip per liderar els quatre anys de més èxit de la història.

0 komentar: