Jumat, 27 April 2012

Sandro Rosell: “L’agraïment del barcelonisme serà etern per al millor entrenador de la nostra història”


El president blaugrana transmet a Josep Guardiola “el respecte absolut del Club” cap a la seva decisió de no continuar com a tècnic la pròxima temporada i l’agraïment per tot el que ha aportat al que ell ha denominat “el teu Barça”

Després d’expressar el desig que se sàpiga administrar “l’herència del Pep”, Rosell ha anunciat que el pròxim entrenador del FC Barcelona serà Tito Vilanova


Sandro Rosell ha anunciat aquest divendres que Josep Guardiola no continuarà com a entrenador la pròxima temporada. Una decisió, aquesta, que segons ell mateix ha afirmat és “la més difícil” que ha hagut d’acceptar com a president del FC Barcelona. Després de transmetre-li “el respecte absolut del Club” vers la seva decisió, el president barcelonista ha ressaltat que “el barcelonisme està més madur i sòlid que mai”, i que aquesta maduresa “ha de ser la base per consolidar forts i units el nostre futur”.

“Gràcies, Pep”

Els agraïments directes del president cap a Guardiola han estat nombrosos i per diferents motius: “Per la felicitat que ens has donat i per tot el que has aportat al teu Barça; per haver perfeccionat un model futbolístic que mai més podrà ser qüestionat; per haver representat la institució d’una manera tan modèlica, fent bandera dels valors que ens defineixen com a Club; per tot el teu suport, afecte i estima”.

És precisament per totes aquestes raons que Sandro Rosell no té cap mena de dubte que l’agraïment del barcelonisme “serà etern per al millor entrenador de la nostra història”. “De tot cor, moltíssimes gràcies, Pep”, ha reiterat el president blaugrana.

Ja de cara a la pròxima temporada, Rosell ha expressat en veu alta el seu desig que des del Club se sàpiga “administrar l’herència” que deixa Guardiola, amb un sistema de joc que, segons la seva opinió, “serà recordat com el sistema del Pep”. “Hem d’aprendre de tot el que ell ens ha deixat”, ha apuntat. Després d’anunciar que Tito Vilanova serà el pròxim entrenador del FC Barcelona, el president barcelonista ha comentat tenir el convenciment que "es parteix d’una base boníssima” i que el que toca és “intentar millorar les coses que es pugui i mai estar conforme amb les coses que es tenen”.

0 komentar: