Jumat, 27 April 2012

Tito Vilanova serà el nou entrenador del Barça


Segons ha informat el president Sandro Rosell, Tito Vilanova serà el proper entrenador del primer equip del Barça en substitució de Pep Guardiola

Zubizarreta: "Tito Vilanova representa el joc, l'anàlisi, la planificació, el compromís i la personalitat”

En la roda de premsa en què s’ha comunicat l’adéu de Pep Guardiola a la banqueta del Barça el 30 de juny, el president Sandro Rosell ha informat que el pròxim entrenador de l’equip serà Tito Vilanova.


“Quan el Pep ens va dir a l'octubre que es plantejava no continuar, buscar un substitut era un gran repte" ha explicat Andoni Zubizarreta. “La decisió és fruit de diverses reflexions. La més important, continuar competint igual. Tito Vilanova representa el joc, l'anàlisi, la planificació, el compromís i la personalitat” ha afirmat el Director de l’Àrea Esportiva de Futbol, per qui una mostra del caràcter de Vilanova és que, tot i saber el pes de Guardiola dins el vestidor, ha decidit acceptar el repte.

Ha estat precisament Guardiola qui no ha escatimat elogis per la figura de Tito Vilanova: “Espereu tot el millor. Crec que el club l’ha encertat de ple, de dalt a baix”. “És una persona capacitada que els jugadors ja coneixen. Jo posava veu a les idees conjuntes. Donarà a aquest Club i a aquests jugadors el que jo ja no podia donar-los” ha afegit.

Consells d’un amic

Guardiola ha explicat que quan va parlar amb Tito només li va dir una cosa: “Si et sents capaç, no ho dubtis. T’ofereixen la possibilitat de ser l’entrenador del Barça. Tots els entrenadors del món ho voldrien". El de Santpedor ha assegurat que no intervindrà en les decisions de futur però que Tito sempre el tindrà per tot el que necessiti: “Jo surto. Faig una passa al costat”. "Els jugadors han entrenat com unes bèsties. La millor senyal de què amb Tito estem en bones mans", ha conclòs Guardiola.

0 komentar: